KRISTALNA KROGLA – SFERA

15,0018,00

Kristalne krogle so odličen pripomoček, ki ga lahko uporabljate v stresnih trenutkih. Držanje kristalne krogle prenaša njene vibracije v vaše avrično polje, kar omogoča premik v energijskem polju.

Kristalne kroglice in krogle so tudi izvrstno orodje, ki zagotavlja točko za fokusiranje med meditacijo.

Lahko jih uporabimo tudi za masažo.

Oblika sfere je ena najpomembnejših oblik, saj predstavlja popolno združitev telesa, uma in duše. Kristal oblikovan v sfero oddaja svojo blagodejno energijo v vse smeri.

Na voljo so sfere oniksa (3,5 cm) in kamene strele (3 cm).


Kamena strela je kristal, katerega zaznamuje izredno visoka vibracija, ki pomaga odpreti kronsko čakro in nas povezati z višjimi aspekti. Je najprimernejši in najbolj nevtralen kristal za energetsko delo – meditacije, zdravljenja in podporo. Lahko ga uporabljate v kombinaciji z ostalimi kristali, kjer dodatno potencira lastnosti in energijo ostalih kristalov.

ONIKS krepi srce in krvni obtok, uravnava delovanje vranice, ugodno deluje na ledvice, kožo, živčni sistem, pomaga pri zdravljenju vida in sluha, jača lase in nohte. Topi žalost, strah in depresijo, pomaga pri težavah, ki so posledica vremenske preobčutljivosti. V odnose in delovanje vnaša harmonijo.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , , ,

Dodatne informacije

Dimenzije Ni na voljo
Kristali

kamena strela, oniks