Akcija!

KRISTALNA MREŽA roža življenja in 7 kristalov

40,00

Set ki ga lahko sestavite v kristalno mrežo.

Set vsebuje:

  • Podstavek Roža življenja 20 cm v zeleni barvi – barva srca
  • 7 kristalov: zeleni turmalin, ametist, selenit, črni turmalin, kamena strela, tigrovo oko in kos surovega obsidiana iz Mehike (vsi kristali so v velikosti od 2 – 3 cm) – kristale prejmete v darilni škatlici
  • palčko Palo santo – sveti les

Čudovito darilo zase ali za ljubljeno osebo.

2 na zalogi

Opis

Roža Življenja je simbol svete geometrije, ki v sebi vsebuje vse vzorce stvarjenja. Najdemo jo po vsem svetu, saj so jo poznale vse starodavne kulture. Ko ta simbol nosimo ali opazujemo, nas vrača v naše prastanje, v ravnovesje.

V setu je 7 različnih kristalov:

ZELENI TURMALIN – je kristal za osebno rast. Potencira močne življenjske energije Zemlje rojstva, razvoja in kreativnosti ter nam prinaša moč narave – nenehno obnavljanje. Je zelo močen pomočnik pri skrbi zase, podpori družine ali novem poslu.

AMETIST – deluje na čakro tretjega očesa in kronsko čakro; je kristal spiritualnosti, pomaga razvijati intuicijo in višje sposobnosti, očisti našo auro in pomaga ohranjati močno energetsko telo.

SELENIT – je izjemen kristal, ki prinaša jasnost uma, odpira kronsko čakro, omogoča dostop do višjega vodstva in krepi povezavo z našim Višjim jazem. Pomaga doseči globok mir in srečo in je odličen za meditacijo ali kakršno koli duhovno delo oz. delo z energijami.

ČRNI TURMALIN – srčna in grlena čakra; kristal pomiritve & ravnovesja, poguma & resnice, pomaga čistiti energetske blokade v živčnem sistemu in s tem podpira reševanje travm in strahov,

TIGROVO OKO – kristal za prizemljitev & zaščito, prinaša srečo in obilje, podpira samozavest, v času sprememb nam daje notranjo moč in pozitivno energijo.

KAMENA STRELA – Zaznamuje ga izredno visoka vibracija, ki pomaga odpreti kronsko čakro in nas povezati z višjimi aspekti. Je najprimernejši in najbolj nevtralen kristal za energetsko delo – meditacije, zdravljenja in podpore. Lahko ga uporabljate v kombinaciji z ostalimi kristali, kjer dodatno potencira lastnosti in energijo ostalih kristalov.

ČRNI OBSIDIAN – Zaščiti nas energetskih napadov, absorbira in odstrani negativno energijo iz okolja. Povezan je z korensko čakro in pomaga pri prizemljevanju, ki je nujno potrebno pri energetskem delu. Vzpodbuja tudi naše višje sposobnosti. Na fizičnem nivoju pomaga odpravljati napetosti v telesu in mentalni stres.

Več o Kristalnih mrežah >>