KOLUMBIJANIT v makrame vezavi s sferami Palo santo

120,00

Čudovit kolumbijanit v makrame vezavi

Kolumbijanit je starodaven zemeljski kamen, starodavna oblika obsidiana. Najdemo ga izključno na redkih nahajališčih v Kolumbiji.

Nahajališče & opis: Kolumbija, naraven neobdelan kristal

Teža: cca 10 g

Velikost: cca. 2,5 cm x 2 cm

Barva vezave: natur rjava, v vezavo so vpletene sfere lava stone in sfere lesa Palo santo

Dolžina: nastavljiva, med 40-75 cm

Na voljo je izdelek na sliki.

Macrame by Darija ***  Narejeno v Sloveniji.

Ni na zalogi

Opis

Makrame je oblika vezave, ki omogoči da imate svoj najljubši kristal vedno na sebi. Praktična, udobna vezava kristala, ki je obenem tudi čudovita na pogled.

S tem načinom vezave se ohrani kristal nedotaknjen, v svoji prvotni obliki – ni potrebe preluknjati kristala ali ga drugače poškodovati. Makrame vezava objame kristal in se prilagodi njegovi obliki. Vsaka vezava je zato unikatna. Končni makrame je narejen tako, da omogoča prilagajanje dolžine vrvice tekom nošenja.

Uporabljam izključno najkvalitetnejšo povoščeno vrvico, ki omogoča nošenje izdelka tudi med tuširanjem in spanjem.

KOLUMBIJANIT

Kolumbijanit je starodaven zemeljski kamen, starodavna oblika obsidiana. Najdemo ga izključno na redkih nahajališčih v Kolumbiji.

Kolumbianit nosi zelo visoko vibracijo. Kot tak, je zelo močno orodje, pomočnik na poti vsakega, ki želi odkriti pravo povezavo z izvorom in s samim seboj.

Kolumbianit ti bo pomagal prižgati notranji ogenj, odpreti skrite energije znotraj nas. Na ta način bomo lahko naredili potrebne transformacije v življenju. V sebi nosi moč samorefleksije – nam zrcali kar moramo videti.

Pomaga nam aktivirati našo korensko čakro, čakro tretjega očesa in kronsko čakro. Na ta način bomo ostali prizemljeni in povezani z vesoljem, izvorom istočasno. Pomaga nam priti do sporočil našega višjega jaza, sporočil iz višjih sfer, pomaga nam da se povežemo z našimi vodniki.

VEČ O KOLUMBIJANITU >>


Opomba:

  • vsak kristal in kamen ima unikatno obliko, tako je tudi izgled vezave unikaten
  • zaradi različnih barvnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v barvnem odtenku med sliko in izdelkom

Dodatne informacije

Barva vrvice

Bakrena, Rjava, Zelena-temna, Bež, Črna, Modra-svetla, Modra-temna, Rdeča, Srebrna, Turkizna, Viola-temna, Zelena-svetla, Zlata