Eterična smola Beli Copal, Mehika

15,00

Eterična smola White Copal – Beli Copal (Bursera jorullense) iz Mehike, najvišje kakovosti

Količina: 30 g

Za meditacije in obrede & energijsko čiščenje prostorov.

Izvor: Mehika

3 na zalogi

Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Že pri Majih in Aztekih je bil Copal sveta smola. Prečisti zrak ter ustvari mirno in sproščeno vzdušje. Uporablja se za energijsko čiščenje, zaščito in pozitivne spremembe, mir in harmonijo, obrede, meditacijo.

Dim Copala odpira kronsko čakro. Deluje tako, da osvobodi um anksioznosti in negativnih misli, krepi koncentracijo. Copalova smola prodira v blokade, ki povzročajo stagnacijo kroženja energije po telesu.

Vonj: blag, mehak in nevsiljiv.

Delovanje: sprošča, harmonizira, prečiščuje in ustvarja pozitivno atmosfero pred zdravljenjem

Uporaba na oglju: prižgemo ploščico oglja in pustimo, da se v celoti razžari. Potem dodamo nekj zrn kadilne smole in se prepustimo vonjavam. Po potrebi lahko smolo kasneje dodajamo. Pri ten načinu uporabe je več dima, ki je idealen za čiščenje ter za obrede.

Uporaba na gorilniku z čajno svečko: na gorilnik postavimo košček alu folije, na kasterega postavimo zrno ali majhen košček eterične smole copal. Prižgemo čajno svečko, ki je postavljena pod nosilec s smolo, počakamo nekaj minut. Smola se bo pričela topiti in oddajati prijeten volj. Po potrebi lahko dodamo še kak košček smole. Ta način uporabe omogoči bolj blag vonj, z manj dima, ki se oddaja dalj časa.

Morda vam bo prav tako všeč…