AMETIST DISK/TORUS makrame – Purple flame

30,00

Velikost kristala: premer 4 cm, poliran disk / torus / pi kamen

Barva vezave: viola

Dolžina: nastavljiva, med 40-75 cm

Na voljo je izdelek na sliki.  V makrame so vpletene sfere oniksa in kovinske kroglice.

Macrame by Darija, narejeno v Sloveniji.

Ni na zalogi

Opis

Makrame je oblika vezave, ki omogoči da imate svoj najljubši kristal vedno na sebi. Praktična, udobna vezava kristala, ki je obenem tudi čudovita na pogled.

S tem načinom vezave se ohrani kristal nedotaknjen, v svoji prvotni obliki – ni potrebe preluknjati kristala ali ga drugače poškodovati. Makrame vezava objame kristal in se prilagodi njegovi obliki. Vsaka vezava je zato unikatna. Končni makrame je narejen tako, da omogoča prilagajanje dolžine vrvice tekom nošenja.

Uporabljam izključno najkvalitetnejšo povoščeno vrvico, ki omogoča nošenje izdelka tudi med tuširanjem in spanjem.

AMETIST

Kristal za pomiritev in pomoč pri meditaciji, pomaga vam najti mir in ravnovesje na vseh nivojih. Pomaga pri zdravljenju duše in notranji moči. Nepogrešljiv po napornem dnevu, ko potrebujete pomiritev in sprostitev, pri katerem vam bo ametist nedvomno pomagal.

Podpre pa nas tudi pri odpiranju in zaupanju lastni intuiciji in notranji moči.

Ametist povezujemo s tretjim očesom in kronsko čakro. Ker umirja um in čisti naše mentalno telo, se odlično obnese pri meditaciji. Pomaga nam vzpostaviti stik z višjim jazom in prebuditi intuicijo.

OBLIKA DISK / TORUS / PI KAMEN

Pi kamen je  majhen krožen kamen z luknjo na sredini, ta oblika je znana tudi kot torus (torus je trodimenzionalna oblika diska z luknjo).

Pi kamni imajo več simbolike. Ena od njih je, da predstavljajo naše energetsko polje in energijo vesolja. Njihova okrogla oblika prav tako predstavlja arhetip enosti.

Edinstvena oblika Pi kamnov omogoča energiji, da teče od spodaj skozi center, okrog čez obliko ter nazaj dol ter ponovno gor skozi center. To je nenehen trodimenzionalni tok energije. Tudi energija v nas kroži na podoben način, gor po sredini telesa, čez našo kronsko čakro ter dol preko našega sijočega energetskega telesa.

Tradicionalno se je ta oblika kamna uporabljala za zaščito, saj zaščiti naše energetsko polje, ga ojača.

Več o Pi kamnih v našem članku >>>

 


Opomba:

  • vsak kristal in kamen ima unikatno obliko, tako je tudi izgled vezave unikaten
  • zaradi različnih barvnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v barvnem odtenku med sliko in izdelkom