INTUITIVNO SVETOVANJE & SRČNI ŠAMANIZEM

Vsak človek je unikaten, z unikatno zgodovino, sedanjostjo in prihodnostjo. Intuitivna podpora spoštuje prav to edinstvenost. Zato intuitivno. Ker duša, višji jaz posameznika pove, kaj v tistem trenutku oseba potrebuje in na kakšen način. Zato je lahko tudi način, trajanje, metode, vsebina svetovanja vsakič popolnoma drugačno…

VEČ…

 

 


CELOSTNO HARMONIZIRANJE BITJA IN INDIVIDUALNA SREČANJA

Ljudje smo bitja, ki obstajamo hkrati na več nivojih, na večih dimenzijah, preko časa in prostora. In kljub temu, da imamo vsi v sebi vse, kar potrebujemo, da se pozdravimo, postavimo v center in se uravnovesimo, včasih potrebujemo malo pomoči od zunaj.

VEČ…


USTVARI SI DRUGAČNO RESNIČNOST

Lahko postaneš in imaš karkoli, ampak ne s trdim delom, leti garanja, odrekanj ali zapostavljanja družine! Če bi bilo temu tako, bi namreč že bili tam, srečni in izpolnjeni, a niste. Ne glede na to, na katerem področju vašega življenja stvari ne tečejo tako, kot bi si želeli, v sebi že ves ta čas nosite svojo, unikatno rešitev, za ta izziv.

VEČ…

 


TANTRIČNA MASAŽA

Tantra nas uči kako ljubiti in si dovoliti biti ljubljen, kako izkoristiti vse svoje potenciale, kako začutiti svoje telo in biti prisoten tukaj in zdaj. Kako videti in začutiti božansko iskrico v samem sebi in drugem. Kako si dovoliti odpreti vse svoje srite kotičke, vso svojo svetlobo in temo in jih sprejeti v celoti. Kako prebuditi svojo spolno energijo v polnosti in izkoristiti njen zdravilni potencial.

VEČ…