Matías de Stefano je mladenič, katerega poznajo mnogi, ki so raziskovali t.i.  “indigo fenomen”- pojav, ki kaže na novo razumevanje realnosti, katerega si deli na tisoče otrok, mladostnikov in odraslih.

Matias je bil rojen avgusta 1987, v argentinskem mestu Venado Tuerto.

Od svoje rane mladosti je imel dar spominjanja dogodkov in realnosti, ki so se zgodile veliko preden se je rodil. Zaradi tega so se, v njegovih najstniških letih, zanj začeli zanimati številni ljudje, ki so iskali odgovore iz področja duhovnosti in zgodovine in so se nanašali na evolucijo človeštva in vesolja.

Matias je kot najstnik šel skozi več stopenj spominjanja in prejemanja sporočil iz različnh sfer, še posebej iz t.i. Planetarne oz. Kolektivne Zavesti. Tako je prejel številne informacije, ki zaobjemajo vse naše koncepte realnosti.

Med letoma 2006 in 2008 je bil vpisan v dodiplomski študij pedagoške psihologije na Narodni Univerzi Rio Cuarto (Argentina), a študija ni dokončal. Leta 2009 so mu predlagali, naj začne predavati in voditi delavnice ter sodelovati na konferencah, ki se nanašajo na nove paradigme vzgoje in izobraževanja. Takrat je tudi prvič spregovoril za javnost.

Septembra istega leta, je predstavil delavnico, ki se imenuje ATER TUMTI: Nebesa na Zemlji, namen katere je pomagati ljudem, da bi spet povezali pretrgane niti zgodovine, se spomnili kakšen je izvor in namen človeštva ter naredili nove korake, preko ozaveščanja naše zgodovine. Vse to znanje je Matias nosil v sebi, v svojih lastnih spominih iz preteklosti.

Do leta 2011 si je posnetke njegovih delavnic in predavanj preko spleta ogledalo na tisoče ljudi. Tako je je njegovo sporočilo o Nevtralnosti doseglo veliko držav v Evropi, Avstraliji in vseh treh Amerikah. Proti koncu leta je organiziral Srečanje za Kozmični Spomin, na dan portala 11:11:11 (11. novembra 2011) v mestu Capilla del Monte, v Argentini. Srečanja se je udeležilo več kot 6.000 ljudi iz 23 držav.

 

V začetku leta 2012 je začasno prenehal z delavnicami, da bi se popolnoma posvetil nalogi, katera je morala biti dokončana v zadnjem letu 26.000-letnega galaktičnega cikla: odpreti vrata zavesti pred začetkom Nove Dobe,  21. decembra 2012.

V letu 2012 je obiskal 40 držav na vseh 7 kontinentih in potoval po poti Vitalne Energije in Zgodovine Človeštva. Vsakodnevno je prek radia in bloga objavljal svoje lastne izkušnje, doživetja, ugotovitve ter sporočila in dejavnosti za tisoče ljudi, ki so spremljali njegovo potovanje na daljavo. Prek meditacij so ves čas bili povezani v eno samo celoto. To gibanje je poimenoval HARWITUM: Pot od Severa proti Jugu.

  

Njegovo delo je poskus zrcaljenja celotnega univerzalnega znanja in modrosti na Zemlji, preko družbenih sistemov zavesti. S tem bi se razvoj človeštva dokončno uglasil s kozmično in planetrano evolucijo.

Tako je od leta 2013 naprej, skupaj z njegovo na novo ustanovljeno fundacijo Arsayian, njegov cilj, da bi še naprej širil ta sporočila – tako na javnih kot zasebnih lokacijah, da bi vsi lahko postopoma ozavestili našo realnost in jo tako začeli spreminjati.

 

Gibanje Harwitum se je, leta 2016, zato da se spomnimo, kdo v resnici smo, ter še naprej ostanemo povezani, preoblikovalo v gibanje YOSOY (slovensko: JAZSEM).

"Smo Mreža posameznikov in združeni bomo aktivirali planetno mišljenje YOSOY za preoblikovanje realnosti.

Namera Gibanja YOSOY:

- da nas vse poveže v poenoteno mišljenje,
- nam daje moč, ki nas spomni, kdo smo,
- da se spomnimo naše odgovornosti do sveta, ki ga so-ustvarjamo.

Nameravamo spodbuditi spremembo frekvence, energije in materije s planetarnimi dejanji zavedanja." - Matías De Stefano

Za vsa vprašanja glede gibanja YosoY ali česarkoli drugega povezanega z delom Matiasa, lahko kontaktirate Mateyo, ki je predstavnica Slovenske veje gibanja YosoY - Jaz Sem Slovenija.

Nazaj
HARWITUM – pot od severa proti jugu
Naprej
Tudi princeske so nasedle in iskale srečo izven sebe