Sveta geometrija in starodavni simboli

Kaj je namen izdelkov Consciousness Codes?

Z našimi izdelki želimo med ljudi ponovno razširiti znanje in zavedanje o starodavnih simbolih in simbolih Svete Geometrije. Ti simboli so del nas samih in čas je, da se jih ponovno spomnimo ter ozavestimo njihov namen in sporočila.

      

Kako delujejo? 

Kar vidimo, se nam vtisne v podzavest, tudi, če nam pravi pomen simbola ni znan. Simboli v sebi nosijo starodavne aktivacijske kode. Ko simbol opazujemo, nam ta s svojo prisotnostjo lahko aktivira sprožilce in sporočila, ki so skrita v nas samih. Ljudem in prostoru okoli sebe nudijo močno energijsko podporo.

"Sveta Geometrija je ključ, ki odklepa vse umetnosti, znanosti in arhitekture sveta. Imenuje se Jezik Luči, njene slike in oblike so vtisnjene v DNK, mandale, piramide, kristale, atome in hieroglife. Kdor koli je kadarkoli strmel v pajkovo mrežo, meditiral na mandalo ali Yantro, obiskal piramide ali prehodil labirint, pokukal v mikroskop, je lahko videl in predvsem občutil učinke Svete Geometrije. Najenostavnejši osnovni geometrijski liki v sebi nosijo vrata dimenzij do notranjega kraljestva, ki že od samega začetka človeštva naprej informirajo in navdihujejo različne kulture in posameznike. Te informacije prihajajo iz neskončnega veličastnega Izvira, Kraljestva, kjer leva in desna polovica možganov najdeta ravnovesje na najboljši možni način. Izražanje skozi umetnost in Sveto Geometrijo ponuja most med desno in levo polovico možganov, most med intuicijo in strogo znanostjo, most med dimenzijami časa in prostora." - Vesna Neferamis

    

Kdo jih izdeluje? Kako poteka izdelava?

Izdelki Consciousness Codes že vrsto let prihajajo izpod rok Mateye Triglav.

Njeno delo je intuitivno, iz srca. Izdelki ne nastajajo serijsko. Vsakemu posveti posebno pozornost in ljubezen. Nastajajo v umirjenem, posvečenem prostoru in sproščenem vzdušju.

    

Iz česa so narejeni?

Izdelani so iz naravnega lesa. Pobarvani so z barvami na vodni osnovi, ki so okolju prijazne.

Kje jih lahko kupim?

Izdelki Consciousness Codes so na voljo le pri nas.

Najdete jih na spodnji povezavi:

http://esencavesolja.si/izdelki/consciousnesscodes/