INTUITIVNO SVETOVANJE
ali kako vzpostaviti ponovno povezavo s svojim bistvom

Kaj je intuitivno svetovanje – na moj način?

Vsak človek je unikaten, z unikatno zgodovino, sedanjostjo in prihodnostjo. Intuitivna podpora spoštuje ravno to edinstvenost. Zato intuitivno. Ker duša, višji jaz,…posameznika pove, kaj v tistem trenutku oseba potrebuje in na kakšen način. Zato je lahko tudi način, trajanje, metode, vsebina, vsakič popolnoma drugačno. V grobem gre za kombinacijo pogovora, energetske podpore na različnih ravneh, vzpostavitve povezave s pomočniki, z Zemljo in Vesoljem. Podpora z namenom čiščenja, uravnovešanja in povezave s svojim pravim bistvom.

Ali je intuitivno svetovanje primerno za mene?

Ste pripravljeni spremeniti svoje življenje in sebe?

Ste se pripravljeni soočiti s svojimi strahovi in vcepljenimi prepričanji, ki vas omejujejo?

Ste pripravljeni sprejeti, da je življenje več kot rutina, ki nam jo vsiljuje današnja družba?

Čutite povezavo, vendar ne veste kako dalje?

Če karkoli od zgoraj naštetega drži, potem vam lahko intuitivno svetovanje in vse kar vključuje, pomaga na vaši poti prebujenja v vašo pravo moč.

Kako deluje intuitivno svetovanje?

Prvi in ključni pogoj je, da ste pripravljeni delati na sebi. Na vseh nivojih. Jaz sem samo posrednik, pretvornik informacij iz Vesolja, Izvora, dokler ne odklenete tega znanja v sebi. Kar je pripravljeno, da se spremeni, se bo začelo spreminjati. Informacije, ki ste jih pripravljeni sprejeti, bodo prišle. Celotno Vesolje / Izvor komaj čaka, da se odpremo in da nam lahko pomaga na naši poti.

Tehnike, znanja, metode, ki jih uporabim tekom svetovanja zajemajo: povezavo z Vesoljem, ki neposredno pošlje potrebne informacije, Intuicija, Šamanska energetska podpora na vseh nivojih, Bioenergetska metoda, Čiščenje energetskih teles z svetimi rastlinami, čiščenje prostora, uporaba kristalov, glasbil,…

Kje izvajamo intuitivno svetovanje?

Izvede se lahko tudi na vašem domu, saj je ključno, da je okolje domače in prijetno. Mnogokrat je namreč potrebno tudi energetsko očistiti prostor in okolje, v katerem prebivate, da vam nudi boljšo podporo pri vašem prebujanju.

Celodnevna intuitivna podpora na vašem domu

Poseben način podpore je več urno, lahko celodnevna, podpora na vašem domu. Ko ni časovne omejitve, se lahko sproščeno pogovorimo, izvedem kakršno koli energetsko podporo, ki je potrebna, čiščenje energij prostora, prednikov,…

Vzpostavi se podporno okolje, kjer omogočimo intenzivno aktivacijo, čiščenje blokad, vzpostavitev povezave z Virom, prenesejo se vsa sporočila potrebna v danem trenutku.

Če je potrebno, se uporablja tudi glasbila, šamanski boben, kristale, karkoli je potrebno, da se omogoči podpora za osebo.

Za več informacij in termine, mi pišite ali pokličite.

darija@esencavesolja.si

031 339 788

Več o meni si preberite TUKAJ 🙂

Objem ♥

Scroll Up