ZAKAJ BI LAHKO BIL VAŠ MENTOR ?

Ker sem se rodil z motnjo strjevanja krvi, sem v življenju doživel ogromno bolečine, tako fizične kot psihične. Okolica me je naučila, da je to pač del mojega življenja in da morem to sprejeti. Ampak ali more biti življenje res trpljenje ( »Brez muje se še čevelj ne obuje.« ) in ali je res vse tako kot se zdi na prvi pogled? Ne in ni!  

Iskal sem načine, kako si pomagati in obenem odkril, da sem se rodil s telesom, ki mi omogoča nekaj neverjetnega! Tudi če ignoriram vsa njegova sporočila, s katerimi me na nežen način opozarja, da delujem proti sebi (stres, jeza, žalost, zamere, utrujenost,…) me kmalu opozori na veliko bolj opazen način. Če je stres dovolj velik, lahko dobesedno v nekaj minutah doživim krvavitev, ki me prisili, da spremenim svoj fokus.

Mislite, da imate srečo, ker vaše telo ni tako občutljivo? Žal raziskave kažejo, da temu ni tako. Vsak stres, doma ali v službi, v telesih pusti posledice, ki se akumulirajo in na dolgi rok pokažejo v obliki bolezni, visokega pritiska, slabega spanca, težav pri koncentraciji, utrujenosti,…

Ampak, zakaj bi sploh čakali, da pride do simptomov, če jih lahko preprečimo? Vsi imamo vse kar potrebujemo za naše zdravje, ključno vlogo pri tem pa igra naše srce. Na podlagi raziskav inštituta HeartMath je znanstveno potrjeno, da je srce vir naše intuicije oz. inteligence, kreativnosti in zdravja. Moja naloga pri vsem tem je, da vas naučim uporabljati znanstveno razvite tehnike v vsakdanjem življenju in vam pomagam zaživeti na novo s pomočjo inteligence srca.

 

NA KAKŠEN NAČIN VAM LAHKO DELO Z MANO SPREMENI ŽIVLJENJE?

 • Zagotovljeni, trajni rezultati (glej spodaj)
 • Izvedeli boste kako se vaše telo odziva na stres in kaj storiti
 • Naučili se boste uporabiti inteligenco srca oz. intuicijo
 • Podpora pri vključitvi novega znanja v vsakodnevno življenje
 • Naučene, znanstveno potrjene tehnike boste uporabljali pri odprtih očeh, kjerkoli in kadarkoli
 • V realnem času boste lahko s pomočjo biofeedback naprave spremljali učinek tehnik na vaše telo

 

ZAKAJ JE SEDAJ PRAVI ČAS DA NAREDIMO NEKAJ ZASE?

 • Ker je kar 60%-80% obiskov pri splošnem zdravniku  povezanih s stresom
 • Ker nam stres onemogoča jasno in kreativno razmišljanje
 • Ker vsako čustvo vpliva pozitivno/negativno na nas, če se tega zavemo ali ne
 • Ker imamo v sebi vso potrebno inteligenco, do katere se lahko naučimo dostopati kadarkoli in kjerkoli
 • Ker delo s srcem vpliva na vse aspekte našega življenja

 

 

KOMU JE HeartMath® MENTORIRANJE NAMENJENO?

 
POSAMEZNIKOM, ki si želijo:

 • Počutiti bolje in bolje spati
 • Zmanjšati tesnobo, utrujenost, depresijo, jezo
 • Obrniti negativni vpliv, ki ga ima stres na zdravje, delo in kvaliteto življenja
 • Dvigniti svojo zmogljivost, izboljšati kreativnost in v stresnih situacijah ohraniti mirnost
 • Izboljšati osebne in profesionalne odnose ter razrešiti konflikte
 • V vsakem trenutku dostopati do intuicije in jo uporabiti
 • Sprejemati boljše odločitve
 • Živeti iz srca ne glede na okoliščine

 

 

PODJETJEM, ki si želijo:

 • Razbremenitev zaposlenih in zmanjšanje bolniške odsotnosti
 • Zadovoljstvo zaposlenih in povečanje njihove zmogljivosti
 • Krepitev odnosov in izboljšanje komunikacije
 • Zmanjšanje števila napak
 • Sprejemanje boljših odločitev in povečanje kreativnosti

 

 

REZULTATI, KI SPREMENIJO ŽIVLJENJE

ŠTUDIJA KRATKORKOČNEGA VPLIVA HeartMath tehnik (6-9 tednov)*

 • 24% izboljšana sposobnost osredotočenja
 • 25% izboljšana sposobnost poslušanja
 • 30% izboljšanje spanca
 • 46% zmanjšanje tesnobe
 • 50% zmanjšanje utrujenosti
 • 60% zmanjšanje depresije

 

ŠTUDIJA DOLGOROČNEGA VPLIVA HeartMath tehnik (6 mesecev)**

 • 60% zmanjšanja tesnobe
 •  45% zmanjšanje utrujenosti
 • 41% zmanjšanje želje po zamenjavi službe
 • 24% izboljšana sposobnost osredotočenja
 • 25% izboljšana sposobnost poslušanja
 • 17% izboljšanje reševanja konfliktov doma in na delu

*Preko 5500 ljudi je zgolj v 6-9 tednik uporabe HeartMath tehnik in tehnologije poročalo o izboljšanju v mentalnem in čustvenem počutju.
**Študija dolgoročnega vpliv uporabe HeartMath tehnik je bil izveden s pomočjo 1400 zaposlenih pri šestih multinacionalkah (Shell, BP, Unilever, Cisco, Boeing,..), ki so šest mesecev po zaključenem HeartMath programu vzdrževali zgoraj prikazane rezultate.

 

 

KAKO TO DOSEŽEMO?

Na preprost način in to je tudi ključ do uspeha! Ko enkrat poznamo enostavne tehnike in jih vključimo v svoj vsakdan, nam bodo te v pomoč pri soočenju s stresnimi situacijami in dogodki, sprejemanju odločitev, razumevanju sogovornika,...

 KAKO POTEKA DELO Z MANO?

Dobra novica je, da vam potrebno niti iz stanovanja :), vendar pa boste potrebovali pametni telefon ali pa računalnik saj za mentoriranje uporabljam brezplačni Skype. Ne veste kaj je Skype? Ni problema, kar kontaktirajte me in odgovoril bom na vsa vaša vprašanja.

Mentoriranje, ki vas bo pripeljalo do zgoraj zapisanih rezultatov se izvede v štirih srečanjih, ki so 7 do 10 dni narazen tako da boste lahko brez težav našli čas za domačo nalogo ;).

Na voljo je tako skupinsko mentoriranje kot delo ena na ena. Prednosti skupinskega dela, kjer je od 5 do 10 udeležencev, je dodatna motivacija in podpora, ki si jo ustvari skupina. Če delava sama, so najina srečanja dolga 50 min, s skupino pa delamo okoli 90 min.

Gradivo, ki ga po pošti dobi vsak udeleženec je Vodnik izgradnje osebne trdoživosti in, kot se spodobi, zdraven pride tudi DARILCE, ki vam bo  v pomoč tekom mentoriranja in po njem.

Biofeedback tehnologija za izvajanje mentoriranja ni potrebna je pa priporočljiva, ker po mojih lastnih izkušnjah predstavlja dodatno motivacijo in nam omogoča vpogled v spremembe, ki se dogajajo v nas. Tako nam ni potrebno treba zgolj zaupati, da se nekaj dogaja temveč lahko v realnem času spremembe tudi vidimo.

 

Dodatne informacije in rezervacija terminov: uros@esencavesolja.si

 

KAJ DRUGI PRAVIJO O DELU Z MANO?

caret-down caret-up caret-left caret-right

Uroš je z mano delal v enem od bolj napornih obdobij mojega življenja in v času, v katerem sem se težje umirila, težje odmaknila od vsakdanjih težav in tudi težje iskreno spregovorila o stvareh, ki so me obremenjevale. Kljub temu je Urošu že na prvem srečanju, še bolj pa na vseh nadaljnjih, uspelo se mi približati, z mano vzpostaviti iskren stik, priti do vzrokov za moje obremenitve in me pomiriti. Poleg tega mi je Uroš predstavil tehnike, s pomočjo katerih sem se naučila pomiriti, mirneje in bolj zbrano pristopiti k izzivom vsakdanjega dne. Všeč mi je bilo zlasti to, da me je na vsaki seansi poslušal in z delom nadaljeval v skladu z mojimi občutki, da je moje seanse spremljal na meni osebno prilagojen način ter da mi je tudi tehnike predstavil v smislu konkretnih težav, ki sem mu jih predstavila. Veščin, ki sem jih pridobila z delom z Urošem, se poslužujem vsakodnevno – pomagajo mi tako pri premagovanju stresa kot tudi kot preprost in učinkovit način, ki mi pomaga tudi takrat, ko npr. športno udejstvovanje ali pogovor s prijateljico ni dovolj, da bi začutila notranji mir. Vsekakor izkušnja, ki jo priporočam vsem, zlasti tistim, ki imate bolj intenziven tempo življenja.

Maja E., pravnica

Ideja o učenju metod HM me je že takoj po prvi splošni predstavitvi Uroša pritegnila, saj se mi zdi pomembno, da se znam sprostiti, obvladati in se pripraviti na vse situacije, ki jih prinese tako delo kot vsakodnevno življenje. Kljub zaključenemu mentorstvu je Uroš vedno pripravljen priskočiti na pomoč, če se pri izvajanju metod kje zatakne ali se mi porodi kakšno novo vprašanje za kar sem mu izredno hvaležna. Zame je bilo (in še vedno je) sodelovanje z Urošem fantastična izkušnja, ki bi jo priporočila prav vsakemu saj ta metoda, po mojih izkušnjah, dejansko delujejo.

Teja K., kozmetičarka

Coaching z Urošem je prišel v moje življenje ob najbolj pravem času, ko sem ravno izgubljala tla pod nogami. Veliko sem že vedela, ampak če nisi v ranljivih trenutkih obkrožen s sočutnimi ljudmi, kot je Uroš, je pot iz dna še večji izziv. Spomniti se na srce na tako enostaven, a učinkovit način, kot mi ga je predstavil Uroš, je nujno in obenem blagodejno. Plus vsega pa sem svojo Dušo pobožala še na znanstven način, ki je analitičarki v meni ravno tako ljub kot duhovne sfere. Priporočam, če se želite vrniti v srce in delovati iz njega. 

Hvala <3

Petra A.

HeartMath tehnika mi je všeč, ker predstavlja preprost način sproščanja telesa in uma, saj nam preko usmerjanja pozornosti na srce in globokega dihanja omogoča, da se osredotočamo na sedanji trenutek in s tem povezujemo s svojim bistvom, kar se posledično odraža na kvaliteti našega življenja. Mentor Uroš mi je na zanimiv in prijeten način razložil znanost, ki stoji za to tehniko, ter mi podal kar nekaj predlogov za večjo učinkovitost pri njenem izvajanju. Seveda pa je tako kot pri vseh drugih stvareh tudi tukaj za dosego rezultatov potrebna samodisciplina in redno izvajanje vaj.

Tanja S., izvajalka Faster EFT

Uroš je zanimiv sogovornik, ki sledi svojemu srcu, ne glede na mnenje okolice. Ko ga spoznaš, je verjetno prav to tisto, ki te pri njemu najbolj pritegne. Preko svoje lastne izkušnje s hemofilijo ter iskanjem načinov, kako si izboljšati življenje, je prišel do spoznanja, da te izkušnje želi deliti z drugimi. Le to počne z vidnim zanimanjem, preko pozornega poslušanja, ter zavzetega in umirjenega podajanja pridobljenih znanj - izkušenj (poskrbeti zna tudi za kakšno popestritev oz presenečenje).  Od posameznika je nato odvisno, kako in kaj od prejetega bo vključil v svoje vsakdanje življenje, da bo le sledil srcu J

 

Zoran K, inženir strojništva

Uroš mi je HearthMath predstavil, kot metodo, ki nam z nekaj vaje in discipline olajša marsikatero situacijo v življenju.
Z medotdo sem se želel spoznati, ker me že tako zanima meditacija in razne tehnike sproščanja.
Uroš mi je v štirih spletnih srečanjih osvetlil kaj HearthMath je in kako se uporablja. Razložil mi je teoretični del in tudi najpomebnejši, praktični del.
V praktičnem delu sva se učila nekaj različnih tehnik za ohranjanje mirnosti v različnih situacijah, ki se nam v življenju dogajajo.
Najina srečanja so potekala enkrat tedensko, štirikrat po eno uro.
Že kmalu po izvajanju tehnike, sem opazil, da vedno lažje, brez da bi po nepotrebnem izgubljal energijo, grem skozi prej stresne dogodke.
Lažje komuniciram ter brez razburjenja postavim sebe na prvo mesto.
To je zame praktični dokaz, da stvar deluje.
Še enkrat hvala Uroš, da si si vzel čas zame in mi predstavil to preprosto a zelo uporabno metodo.

Urban B,. inženir elektrotehnike
Scroll Up