Individualne gong kopeli

INDIVIDUALNE GONG KOPELI

Očistite vaše telo od znotraj s pomočjo zvoka in vibracije.

Kaj je gong kopel?

Za vse, ki si želite globoko izkušnjo vibracije nepalskega gonga, vas vabim na individualno zvočno kopel. Gong poje samo za vas, z intenziteto in vibracijami namenjenih vam, vašim željam in potrebam.

Gong je znan po zelo intenzivnem globokem zvoku, ki zavibrira celotno telo do globine kosti. Vibracije so zelo močne in delujejo na vseh nivojih našega fizičnega telesa in vseh energetskih teles. Zvočne vibracije gonga pomagajo odblokirati zastoje energije v našem telesu ter nas popeljati v globoko raziskovanje sebe.

Kako deluje gong kopel?

Vibracije gonga so zelo močan in učinkovit način za sproščanje stresa. Gong ustvari zvoke, ki vas globoko sprostijo. Ob tem se naš živčni sistem začne balansirati in se lahko prične sproščanje nakopičenega stresa. Vibracije gonga nežno zajamejo telo od zunaj in postopoma prodrejo v globine telesa in omogočijo globoko sprostitev za telo. Običajno to privede do umirjanja srčnega ritma, krvni tlak se uravna in vzpostavi se naravni ritem dihanja. Gong pripomore k harmoniji telesa in do spontanega meditativnega stanja našega uma.

Preko vibracije zvoka in energije se izrazi zdravilni učinek gonga. Zdravilni zvoki proizvedejo vibracije, ki pomagajo izboljšati splošno počutje. Na energetskem nivoju gong pomaga odpreti čakre in sprostiti blokirano energijo, podobno kot akupunktura ali masaže.

Gong kopeli so odlične za stanja, ki nastanejo zaradi neravnovesja med telesom in dušo. Taka stanja so depresije, izčrpanost, osamljenost, jeza, strah, sovražnost in podobno.

Gong prebudi našo notranjo celoto in popelje telo v stanje ravnovesja in harmonije.

Kako se izvaja gong kopel?

Individualno gong kopel lahko izvedemo na vašem domu ali v naših prostorih. Traja lahko od 30 min do ene ure, odvisno od intenzitete ter tudi potrebe posameznika. Po intuitivnem zaznavanju se zraven zvočne kopeli izvede še energetska podpora, ki omogoči lažje transformacije in uvide.

Priporočljivo je, da si ustvarite pred kopeljo namero za kopel. S tem usmerite svojo zavest in energijo na področje, kjer želite pomoč, podporo ali uvide.

Običajno je gong kopel sestavljena iz:

  • Kratkega pogovora pred pričetkom kopeli
  • Vodenega sproščanja in ustvarjanja namere
  • Nato se oseba udobno namesti v ležeč ali sedeč položaj in se prepusti vibracijam zvoka
  • Intuitivno igranje gonga
  • Zaključek

 

Si želite podariti gong kopel?

Gong kopel za vas izvaja Darija.

Za naročanje in informacije pišite na darija@esencavesolja.si ali pokličite 031 339 788.

Cena individualne gong kopeli je 55 €.

Kontaktirajte nas

Polja označena z zvezdico * so obvezna