< O NAS   ♦   DARIJA >   ♦   MATEYA >   ♦   NEJA >   ♦   UROŠ >

URŠA

Ljubiteljica narave, živali, umetnosti, kuhanja... Obožuje svobodo in druženje s podobno mislečimi. Joga učiteljica, umetnica, tantrična ženska.

KAKO SE JE ZAČELA NJENA DUHOVNA POT?

Z duhovnim svetom je prišla v stik že v zgodnjem otroštvu, vendar je v času pubertete zaradi spleta okoliščin in tempa življenja izgubila stik z njim. Ponovno ga je začela odkrivati leta 2010, ko jo je pot vodila na potovanje v Indijo. Potovanje je bilo rezultat nevidne sile, ki jo je dolga leta klicala nazaj v te kraje in pa obljube bratrancu in ljubemu prijatelju s katerim sta načrtovala potovanje potem, ko preboli težko bolezen. Bolezen je bila žal močnejša in je odšla sama… z njim v srcu.

Po potovanje se je začela intenzivno ukvarjati z jogo, s pomočjo katere je ponovno začela odkrivati pot do sebe, poslušati svoj notranji glas in zaupati svoji intuiciji. Nekaj let kasneje se je začela intenzivno spoznavati s tantro, ki jo je privlačila že od pubertete. Leta 2017 je uspešno opravila tečaj za učiteljico joge in se začela zanimati za zdravilno moč zvoka s pomočjo tibetanskih pojočih posod in gongov.

KAM JO VODI SRCE?

V odkrivanje neskončnih globin sebe, širitev univerzalne zavesti in osebno duhovno rast. Živeti v trenutku tukaj in zdaj, čutenje in sprejemanje stvari takšnih kot so v danem trenutku. Vse je točno tako kot mora biti in vsak napredek pride točno takrat, ko je čas za to.

NAJLJUBŠA MISEL

“What you seek is seeking you.” (Rumi)

Kontakt:
ursha @ esencavesolja.si

S ČIM SE UKVARJA?

UČITELJICA JOGE

Učenka joge od leta 2011, od leta 2017 tudi učiteljica.

TANTRIČNA MASAŽA

Energetska tehnika s pomočjo katere dvignemo svoj potencial, ki se skriva v obliki spolne energije v nižjih energetskih centrih. Cilj je dvigniti jo vsaj do srca. Tehnika pomaga pri čiščenju energetskih blokad v telesu, predvsem v spolnih organih, pomaga pri odpravljanju različnih težav v spolnosti, v čutenju samega sebe, svojega bistva, ponovne povezanosti svojim bistvom in s tem izboljšanja kakovosti življenja.

ZVOČNA MASAŽA S TIBETANSKIMI POSODICAMI

Zvok tibetanskih posodic in njihova vibracija prodre globoko v naše fizično telo, hkrati pa ima velik vpliv tudi na vsa ostala telesa, predvsem energetsko telo. Masaža s tibetanskimi posodicami tako čisti in celi naše energetsko telo, s čimer vpliva tudi na naše fizično telo, kar ima lahko pozitiven efekt na razne zdravstvene težave. Masaža je zelo učinkovita tudi pri težavah s spanjem, odpravljanju napetosti in blokad v telesu, obvladovanju stresa ali pa samo kot globoka sprostitev.

ZVOČNE KOPELI

Skupaj z Darijo organizirava zvočne kopeli, ki imajo podoben učinek kot zvočna masaža. Zvočne kopeli potekajo v skupinah, kopel navadno traja eno uro. Pri kopelih uporabljava različna glasbila in sicer tibetanske posodice, nepalski gong, šamanski boben, dežno palico, ropotuljice,… Intenzivnost in namen posamezne zvočne kopeli intuitivno prilagajava potrebi skupine.

IZDELKI Z MANDALAMI

Risanje mandal mi predstavlja način za sproščanje in obliko meditacije. Rišem na različne medije, začela sem na papirju, kasneje na okrogle rečne kamne, platno, tekstilne izdelke,…

 

Scroll Up