« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Izdelaj si svoj Šamanski boben

10 marca, 2019, 10:00 - 17:00

180€

Vabljeni na delavnico izdelovanja šamanskega bobna, kjer si boste sami izdelali boben ob vodstvu Aleša Hrovata.

 

Šamanski boben je eno najstarejših glasbil, ki so ga uporabljali na vseh celinah. Je močno orodje, ki ga lahko uporabljamo za premikanje zavesti, aktivacijo energije, transa, zdravljenja, sproščanja. Zelo lepo se poda k petju in ostalim inštrumentom.

KAJ SE BO DOGAJALO NA DELAVNICI?
Ves material za izdelavo svojega unikatnega bobna prejmete na delavnici in je vključen v ceno delavnice. Na voljo bodo različne kože, ki si jih bo vsak udeleženec intuitivno izbral na začetku delavnice.

Okvir bobna je izdelan iz slovenske breze, ki je na koncu še ročno obdelana za boljše resoniranje zvoka. Breza omogoči najbolj optimalno težo bobna in globino zvoka.
Velikost okvirja je 42 cm – premera.

Pred delavnico se bomo povezali sami s seboj, z vsemi elementi in spiriti živali, ki so darovali svoje kože. Cel proces izdelave lastnega bobna je meditacija in globoka povezava z Zemljo, vesoljem in vsemi bitji. Lahko se dogajajo močni notranji procesi, sproščanje blokad in čiščenja. Temu primero bodo potekale tudi vse podporne aktivnosti med delavnico.
Odkrivali bomo svoje globine in ojačali povezave z elementi, ki nas podpirajo na vsakem koraku.

Med delavnico bomo šli še na Šamansko potovanje, kjer se bomo povezali s svojimi živalmi moči. Naše živali moči so nam vedno v podporo in pomoč, sploh pri tako intimnem procesu kot je izdelava šamanskega bobna.

KOŽE ŽIVALI, KI SE UPORABLJAJO NA DELAVNICI:
Šamanski boben je v svoji osnovi izdelan iz kože živali. S tem je v bobnu prisotna energija in duh te živali. Kože, ki jih uporabljamo, so lokalnega izvora. Živali niso bile ubite z namenom izdelave bobna. Vseeno pa se je duh te živali odločil, da nameni svojo kožo za izdelavo bobna. Zato z njimi ravnamo s spoštovanjem.
Vsak se bo povezal s svojo izbrano živaljo in njeno kožo in skupaj se bomo zahvalili živali, da je darovala del sebe. Naša namera je najmočnejše orodje in lahko z njo delamo čudeže. Boben izdelujemo z najčistejšo namero in hvaležnostjo do vseh živih bitij.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV JE OMEJENO NA 5 OSEB.

KDAJ IN KJE?
Trajanje: 10:00 – 17:00 (čas zaključka je okviren, saj je odvisno od procesov, ki se bodo na delavnici začeli)
Lokacija: Litostrojska 4, Šiška-Ljubljana
Čaj in prigrizki bodo na voljo tekom delavnice.

PRISPEVEK
Prispevek: 180 € (vključuje okvir za boben, kožo, palico za boben, ves ostali droben material, prigrizke, vodene meditacije, vodenje med izdelavo bobna ter po potrebi tudi individualno energetsko podporo)

PRIJAVE
Prijave na info@esencavesolja.si
Ob prijavi prejmete vse dodatne informacije!

Podrobnosti

Datum:
10 marca, 2019
Čas:
10:00 - 17:00
Cena:
180€

Organizator

Esenca vesolja

Prizorišče

Litostrojska 4
Litostrojska 4
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

Registrations are closed for this event

Scroll Up