« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

FILMSKI VEČER: A quest for meaning

27 maja, 2017, 19:00 - 21:00

Vabljeni na predvajanje filma A quest for meaning.

Kratek povzetek filma:
Vse se je začelo s tem, ko sta se dva prijatelja iz otroštva odločila, da se po 10 letih ponovno srečata. Nathanael, ki je ravno zaključil snemanje filma o naravi v Indiji, se je odpravil v New York. Obiskal je Marca, ki je tam živel in delal za multinacionalko, ki se ukvarja z izvažanjem vode. Po njunem srečanju je Marc staknil manjšo poškodbo, ki ga je za nekaj časa spravila v posteljo, proč od »ameriških sanj«. Iz dolgčasa si je pogledal dokumentarne filme o globalizaciji, ki mu jih je pustil Nathanael in vest ga ni več pustila pri miru. Odločil se je pustiti službo in se pridružiti Nathanaelu v Indiji, kjer sta začela z njunim epskim potovanjem. Opremljena zgolj z majhno kamero in mikrofonom sta se odločila poiskati vzrok in rešitev svetovne krize v kateri živimo. Poleg Indije sta se podala še v Guatemalo, San Francisco, južno Francijo in po Evropi. Potovanje in ljudi, ki sta spoznala je njuno življenje za vedno spremenilo.

Film je dolg 87 min in je poln zanimivih pričevanj, trenutkov dvoma in sreče ter nas preko njune zgodbe spodbudi, da se ponovno zamislimo o odnosu, ki ga imamo do narave, sreče in do pomena življenja.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8yePCpWH3g0

Jezik: angleški
Podnapisi: angleški

Zaželen prostovoljni prispevki po načelu plačaj kolikor lahko. Prosim darujte glede na svoje zmožnosti, izkupiček je namenjen podpori ustvarjalcev filma in kritju stroškov organizacije.

Prijave na: info @ esencavesolja.si.

Podrobnosti

Datum:
27 maja, 2017
Čas:
19:00 - 21:00

Organizator

Esenca vesolja

Prizorišče

Yoga Yama
Celovška cesta 32
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map

Registrations are closed for this event

Scroll Up