Yoni Jajček Lapis Lazuli

< VSI IZDELKI   ♦  < YONI JAJČKA  ♦ 

YONI JAJČEK LAPIS LAZULI

Lapis lazuli odpira tretje oko na globlji ravni. Ima izredno močne energije in pomaga prepoznati ter sprejeti naš smisel ter poslanstvo. Z njim lahko hodite z roko v roki proti tistim ciljem, ki so v skladu z vašim duhovnim napredkom. Ima izredno moč in vzpostavlja harmonijo na vseh ravneh. Na čustveni ravni bo pretrgal vse nepotrebne vezi, ki nas vežejo na preteklost oziroma tiste, ki niso v skladu z našim poslanstvom. V telesu bo očistil vse blokade in tako poskrbel za pritok pozitivne energije. Krepi notranjo moč in sposobnost vizualizacij. Velja tudi za zaščitni kamen, saj preprečuje vdor negativnih vplivov in ščiti pred uroki.

Povezan je z grleno čakro (Vishuda), zato pomaga pri samoizražanju, sploh pri tistih ljudeh, ki v sebi nabirajo jezo in bes, jim pomaga to sprostiti, da se lahko izrazijo ter tega ne tlačijo v sebi.

 

IZBIRATE LAHKO MED:

  • Velikost M: Prispevek 30 € + poštnina
  • Komplet treh jajčk (S, M, L): Prispevek 75 €
  • (v kompletu je možna tudi kombinacija treh različnih kristalov, v primeru da je v kombinaciji eden od kristalov Nefrit žad, je cena kompleta 80 €)
KATERO VELIKOST NAJ IZBEREM

Če še nimate izkušenj z yoni jajčki, je najbolje začeti z nekoliko večjim jajčkom in kasneje, ko okrepimo mišice, zamenjamo za manjšo velikost. Lahko pa tudi celo življenje ostanemo pri eni velikosti, če nam ta ustreza.

Poglejte si tabelo velikosti spodaj in izberite pravo velikost zase:

VELIKOST ZA KOGA JE PRIMERNA
XL (50 mm x 35 mm) Ženske, ki so večkrat rodile, ženske s težavami z inkontinenco, neaktivne ženske s prekomerno telesno težo
L (45 mm x 30 mm) Najprimernejša začetna velikost za večino žensk; dovolj velik, da se ga lepo čuti in da ne zdrsne ven
M (40 mm x 25 mm) Naprednejše uporabnice, aktivne mlajše ženske, ki še niso rodile, ki nimajo težav z doseganjem orgazmov in imajo že nekoliko ojačane mišice v joni
S (30 mm x 25 mm) Za  zelo napredne uporabnice, ki imajo že daljšo prakso z M velikostjo

NAROČILO

Naročilo lahko oddate preko kontaktnega obrazca ali na:

ursha@esencavesolja.si

PLAČILO 

Plačilo je možno le preko nakazila na TRR.

PREVZEM IZDELKOV

Po prejemu plačila pošljemo/prevzamete naročeno.

OSEBNI PREVZEM: v Ljubljani

PO POŠTI: Naročeno vam lahko tudi pošljemo po pošti. Stroški pošiljanja so 3,50 €, če je znesek naročila 50 € ali več je poštnina brezplačna.

Naroči izdelke

Polja označena z zvezdico * so obvezna

< VSI IZDELKI   ♦  < YONI JAJČKA  ♦

Scroll Up