Eterična olja

< VSI IZDELKI   ♦ 

ETERIČNO OLJE PALO SANTO 100%

ETERIČNO OLJE: karakteristična aroma Svetega lesa prihaja iz naravnih monoterpenov. Izvlečke monoterpena se uporablja za odtranjevanje žolčnih kamnov, veliko raziskav pa proučuje preventivo pred obolenjem za rakom. Preprečevanje in zaviranje rakavosti je največja moč D-limonene (DL), katera deluje kemopreventivno proti tumorjem na dojkah, ledvicah, pljučih, koži in trebušni slinavki.

PRISPEVEK: 45 € (poštnina vključena)

NAROČILA: info@esencavesolja.si ali 031 339 788

ETERIČNO OLJE MODREGA LOTUSA 100%

"Modri Lotus" imenovan "Nymphaea Caerulea" je danes znan tudi kot Modri Lokvanj. Ekstrakt Modrega Lotusa je bil najpomembnejša ritualna rastlina starodavnega Egipta. Ta čudovita rastlina je rastla povsod v divjih ribnikih in namakalnih nasipih reke Nil. Umetno so jo sadili tudi v tempeljskih in mestnih vodnjakih. Modri Lotus je postal zelo priljubljen zaradi svoje očarljive lepote in zaradi njegovih pozitivnih psihoaktivnih učinkov. Egipčani so ga uporabljali pri obredih smrti in rojstva. Podoba velikega faraona Ramsesa II (1290-1223 pr.n.št.) je bila skoraj v celoti narejena iz Belih in Modrih Lotosovih cvetov.

Modri Lotus je sveta roža in se je tradicionalno uporabljal za lajšanje psihičnih bolečin, za ustvarjanje dobrega počutja, ki se lahko razvije v evforičen občutek saj s svojim vplivom povečuje cirkulacijo. Za nekatera ljudstva je Modri Lotus simbol Potrpežljivosti. Cvet s svojim vonjem povečuje intuicijo. Vsebuje antispazmodično sestavino imenovano Nuciferin, prav tako vsebuje aporphine. Zgodovinsko gledano se je v starem Egiptu uporabljal podobno kot danes konoplja, saj je resnično močan in redek afrodizijak.

Uporaba Modrega Lotusa: 0,5 - 2 % olja razredčimo v baznem olju za masažo, pomešanega v vodi za izparilnik, mešanico v razpršilu za potpuri, kot parfum, 3 - 5 kapljic za kopel, zgodovinsko pa so ga ljudje zaužili tudi kot dodatek v vinu, topli vodi ali čaju. V primeru zaužitja vas prosimo, da ste previdni, saj je 100 % ekstrakt ali absolute in je zelo močan.

​Absoluti so mešanice čistih rastlinskih esenc in naravnih olj. Olja so proizvedena v nadzorovanih sterilnih okoljih in ne puščajo ostankov v ozadju. To zagotavlja, da so ti zelo koncentrirani Absoluti varni za UM, telo in DUHA.

PRISPEVEK: 60 € (poštnina vključena)

NAROČILA: info@esencavesolja.si ali 031 339 788

NAROČILO
Naročilo oddate lahko preko kontaktnega obrazca ali na:

info@esencavesolja.si

031 339 788

PLAČILO
Plačilo je možno preko nakazila na TRR.

PREVZEM IZDELKOV
Po prejemu plačila pošljemo izdelek po pošti.

Poštnina: 3,5 €, za naročila nad 50 € poštnina brezplačna.

Naroči izdelke

Polja označena z zvezdico * so obvezna

< VSI IZDELKI  

Scroll Up