Akcija!

UNIKATNI MAKRAME ZA VAS

30,00 26,00

Kreirajte svoj unikatni makrame sami! Izberite kristal in barvo vrvice, vse ostalo pa prepustite nam.

Lahko pa v obeh primerih izberete v seznamu ˝naključno˝  in se prepustite toku vesolja, naj vaš višji jaz / vesolje / izbere pravi kristal za vas.

Velikost kristala: vsi kristali so med 2 cm in 4 cm

Barva vezave: prosim izberite iz seznama oz. izberite naključno v kolikor želite, da mi izberemo

Kristal: prosimo izberite iz seznama oz. izberite naključno v kolikor želite, da mi izberemo

 

Počisti

Opis

Makrame je oblika vezave, ki omogoči da imate svoj najljubši kristal vedno na sebi. Praktična, udobna vezava kristala, ki je obenem tudi čudovita na pogled.

S tem načinom vezave se ohrani kristal nedotaknjen, v svoji prvotni obliki – ni potrebe preluknjati kristala ali ga drugače poškodovati. Makrame vezava objame kristal in se prilagodi njegovi obliki. Vsaka vezava je zato unikatna. Končni makrame je narejen tako, da omogoča prilagajanje dolžine vrvice tekom nošenja.

Uporabljam izključno najkvalitetnejšo povoščeno vrvico, ki omogoča nošenje izdelka tudi med tuširanjem in spanjem.

IZBERITE VAŠ NAJLJUBŠI KRISTAL IN BARVO in se prepustite

Čar unikatnega makrameja je, da je narejen posebej za vas, v povezavi z vašo energijo. Lahko sami izberete kristal, ki vas pritegne in barvo vezave, vse ostalo (obliko kristala, dodatke,…) pa prepustite meni.

Lahko pa se prepustite celotnemu procesu in dovolite, da vam vesolje pošlje pravi kristal in pravo podporo za vas v tem trenutku.


Opomba:

  • vsak kristal in kamen ima unikatno obliko, tako je tudi izgled vezave unikaten
  • zaradi različnih barvnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v barvnem odtenku med sliko in izdelkom

Dodatne informacije

Seznam kristalov

Amazonit, Ametist, Drevesni ahat, Hematit, Hrizokola, Karneol, Lapis lazuli, Malahit, Naključno, Rdeči jaspis, Roževec, Sivi ahat, Tigrovo oko, Turmalin, Turmalin – neobdelan

Barva vrvice

Bakrena, Bronz, Naključna, Oranžno-rjava, Pink, Rjava, Viola-svetla, Zelena-temna, Bež, Črna, Modra-svetla, Modra-temna, Rdeča, Srebrna, Turkizna, Viola-temna, Zelena-svetla, Zlata

Scroll Up