Akcija!

OGRLICA SPIRIT OF BALI

40,00 38,00

Čudovito izdelan obesek iz pravega srebra, s karneolom, na črni makrame ogrlici (nastavljiva dolžina). Vsebuje tudi simbol lotosa.

Oblika obeska spominja na templje na Baliju.


Karneol je tesno povezan z delovanjem spolne čakre.  Karneol vas navda s pogumom in močjo. Deluje tako, da okrepi delovanje spolne čakre, ki je odgovorna za vašo notranjo in tudi zunanjo moč. Nošenje karneola spodbuja uresničevanje lastnih sanj in ciljev ter vas navda z ustvarjalnostjo. Prav tako uravnava tok energije med umom in telesom. Ko tok energije ni v ravnovesju, to občutimo kot zmedenost, frustracije in nezmožnost čutiti veselje. Prav tako karneol ugodno vpliva na korensko čakro. Karneol pospešuje metabolizem. Ženskam pomaga preboleti razpoloženjska nihanja ob menstruaciji in menopavzi. Ugodno vpliva tudi na težave s tesnobo.

Lotosov cvet velja za simbol čistosti, lepote in popolnosti. Ta prelepa cvetlica zraste iz blatnega dna močvirja in v soju sončnih žarkov razpne svoje čudovite cvetne liste. Zato je tudi prispodoba duhovne rasti človeka, ki se iz teme nevednosti dviga k svetlobi spoznanja.

1 na zalogi

Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Unikat. Na voljo le en kos.

Scroll Up