Akcija!

GRANAT SPESARTIN ogrlica

166,00 155,00

Granat Spesartin je eden najčudovitejših in najmočnejših draguljev našega planeta. Energetsko je zelo močan in okoli sebe širi auro rdeče barve.

Velikost kristala: 2,5 cm

Barva vezave: črna

 

1 na zalogi

Opis

Makrame je oblika vezave, ki omogoči da imate svoj najljubši kristal vedno na sebi. Praktična, udobna vezava kristala, ki je obenem tudi čudovita na pogled.

S tem načinom vezave se ohrani kristal nedotaknjen, v svoji prvotni obliki – ni potrebe preluknjati kristala ali ga drugače poškodovati. Makrame vezava objame kristal in se prilagodi njegovi obliki. Vsaka vezava je zato unikatna. Končni makrame je narejen tako, da omogoča prilagajanje dolžine vrvice tekom nošenja.

Uporabljam izključno najkvalitetnejšo povoščeno vrvico, ki omogoča nošenje izdelka tudi med tuširanjem in spanjem.

GRANAT SPESARTIN

Granat Spesartin je eden najčudovitejših in najmočnejših draguljev našega planeta. Zaznamuje jih globoka rdeča barva, trdnost, transparentnost in neverjetne pravilne oblike. Trdnost ima 9,5 od 10 in je gostejši ter težji od Rubinov in Safirjev. Po trdnosti in gostoti se od večine redkih in dragih Kristalov najbolj približa Diamantu. Je zelo redek (veliko redkejši od Diamanta), cenovno pa neprimerno bolj dosegljiv.

Energetsko je zelo močan in okoli sebe širi auro rdeče barve. Zaradi tega ima močan vpliv na korensko čakro, ki je naš izvor in prizemljitev. Daje nam močno energijo in voljo do gibanja, aktivnosti. Prav tako zdravi in lajša obolenja in vnetja.

Granat Spesartin je primeren predvsem za slabokrvne ljudi, ljudi s pomanjkanjem volje, z depresijo in zaprtostjo vase, za športnike, ki potrebujejo dodaten vir čiste naravne energije ter voljo do gibanja. Deluje očiščevalno na kri, jetra, vranico in pljuča, na Srce in ožilje ter na celoten krvni obtok. Priporočamo ga vsem, ki potrebujejo svež vir energije, da se lahko fizično ojačajo in si krepijo svojo notranjo moč in vitalnost.

 


Opomba:

  • vsak kristal in kamen ima unikatno obliko, tako je tudi izgled vezave unikaten
  • zaradi različnih barvnih nastavitev ekrana lahko pride do razlik v barvnem odtenku med sliko in izdelkom
Scroll Up